sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kiinalainen Maissi- Kanakeitto

4 l Vettä
2 kpl Kanaliemikuutio
800 g Kanan rintapaloja, tai suikaleita
400-500 g Pakastettua maissia
3 dl Maissitärkkelystä
3 dl Vettä
4 kpl Kananmunaa
Suolaa ja pippuria (maun mukaan).

1. Keitä vesi ja lisää kanaliemikuutiot joukkoon, sitten laita liesi pienenmälle teholle ja lisää kananrintapalat ja anna kiehua 15min. (Suikaleet on helpompi vaihtoehto.)

2. Sulata maissit ja käytä ne pikaisesti tehosekoittimessa, tai sauvasekoittimella hieman. Kun kanat on kiehunut niin lisää maissit keittoon. (Jos käytät kananrintapaloja joudut poistamaan ne erilliseen astiaan ja käyttämällä 2 haarukkaa niin voit leikkuulaudan päällä repiä lihan pienenmäksi.)

3. Sekoita maissitärkkelys ja vesi (Kylmä) keskenään ja kaada se keittoon ohuena nauhana samalla kuin sekoitat. Seuraavaksi riko vain munat kulhossa ja sekoita ne hyvin ennen keittoon laittamista.

4. Mausta suolalla ja pipurilla maun mukaan, ja tarjoillessa voit päälle lisätä Sweet Chili:ä tai kevätsipulia/purjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiltakoulu Valmisteltiin aamulla kahvilaan  aamupala ja kahvi, kahvilaan vietiin leipiä, hedelmiä, mehua, kahvia ja teetä. Kun tilaisuus ...